Post by tirasafeso on Feb 7, 2022 12:00:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ WORLD of SUBMARINES: Navy PvP ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ WORLD of SUBMARINES: Navy PvP IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sok pénzt kódol ▞▞▞
▞▞▞ WORLD of SUBMARINES: Navy PvP 2022 version ▞▞▞
A játékmenet csodálatos, akárcsak a grafika, de a játékcsomagok egy kicsit drágák.
Jó játék, de nehéz eljutni a 4-es szintre, nagyon megnehezítették. Emellett nem volt elég országzászló, a hongkongi zászlót kerestem.
Jó játék nagyon tetszik
Szerkessze a véleményemet 5-ről 3 csillagra. A játék meghibásodott, és nem enged be. Megpróbáltam eltávolítani és újratelepíteni, valamint törölni a gyorsítótárat. Küldtem egy e-mailt az ügyfélszolgálatnak, de nem kaptam választ, napok teltek el. Gyenge forma, hajrá srácok.
Ez egy jó játék, de valami még jobban szeretné javítani ezt a játékot és a grafikát, de hatékonyan frissítheti
A Facebook-linkelés és az országzászló probléma továbbra is fennáll, a fejlesztők nem tesznek semmit, túl sok frusztrálás, időpocsékolás.
motor cross balap permainan Simulasi qttr
A grafika jó, de rövid időn belül meguntam ezt, talán azért, mert könnyen elpusztul vagy a legrégebbi tengerész
Ez egy jó játék és szeretem, de nagyon lassú és online is van......... 😔
Csodálatos játék. De örülnék az extra küldetéseknek. Valamint nagyon jó lenne, ha egy nyílt térképet adnának a tengeralattjáróval való körutazáshoz.
Szívesen értékeltem volna egy 5-ös értékelést... a hajó frissítése túl sokáig tart ingyenes módban. Nem fizetek sem játékokért, sem prémiumért. Elképesztő szórakozás. Dobog a szívem. Remélem konzolon is látni fogom. FB@TheModelRocketeer
Nagyon szórakoztató, de időnként összeomlik
Csak a legrosszabb aljátékok közül... tele hibákkal.. nem adunk jutalmat egy kör megnyeréséért, csak egy hibaüzenet... ne foglalkozz a támogatással, nem válaszolnak, vagyis nem érdekli őket... al... annyiszor meghibásodik 80%-on és 90%-on, de ajánlatot tesz aranyvásárlásra, ha meghiúsul... fő PAY TO progress game... Próbáltam 15-ször e-mailt küldeni a támogatásnak 2 hónap alatt, mielőtt véleményt hagytam volna .. Láthatja, hogy a játék JÚLIUS óta nem frissített. Csak itt, hogy elvigye a pénzt.
Lassítani, de mégis gyorsan a pályán tartani. Nem szimuláció. Inkább "World of (víz alatti)
Nem engedné meg, hogy 4-szer próbáljam meg frissíteni a sub-t, miután 93%-kal felvettem az összes tervrajzomat és érmémet, amit hosszú időn keresztül megtakarítottam, és csalódott vagyok, és elegem van abból, hogy ezt próbálom.
Vicces, mert ha kék csapatokkal (amerikai tengeralattjárók) akarsz menni, és fel akarod emelni a szintedet, akkor 20 dollárt kell fizetni a "III.los szögekért", de a másik oldalon, a piros csapatokért (kínai és orosz tengeralattjárók) minden opcióhoz hozzáférhet anélkül, hogy bármit is meg kellene vásárolnia.
Nos, ez egy nagyszerű játék, ha még egy körbe is bejut. még ha jó a kapcsolatod is, akkor is kijelentkezik, néha nem mindig. egy jó frissítés képes lesz mozgatni a torpedót, és rendelkezik aktív vagy passzív szonárral
A legrosszabb játék, amit valaha játszottam, minden csata után leáll, és a grafika jó. Amíg a játékot játszottam, a játék mindig szünetel. Úgy döntöttem, nulla csillagot adok
Ez egy jó játék, de én ötösre értékelném, ha a tájfun osztályú tengeralattjáró egy kicsit olcsóbb lenne, és ha a történelemben minden egyes tengeralattjáró szerepelne, és egy tengeralattjáró, mint a zarándokosztály is hozzáadásra kerülne, amikor azt javasolják, építik, feltalálják vagy építik.Azt is szeretném, ha lenne egy tintahal a játékban, de nem legyőzni, hanem úgy játszani, mint, szóval technikailag azt szeretném, hogy egy óriási tintahal legyen tengeralattjáró a játékban. A sárga tengeralattjárót és a dababy tengeralattjárót is értékelni fogják.
jó játék csak kicsit laggos
Jó . De a játékodhoz sok kreatív grafikára van szükség. Jó alapozó kell hozzá. Ez jó.
WORLD of SUBMARINES: Navy PvP Акционе teu
WORLD of SUBMARINES: Navy PvP 動作 auw
WORLD of SUBMARINES: Navy PvP Akcija gaxg
Nagyon jó játék, csak egy probléma, az az, hogy a tengeralattjárók nem tudnak felmenni a felszín fölé
Jó ez a j
Kihívó játék, jó grafika, de még csak 2 szint vár a 3. szintre
WORLD of SUBMARINES: Navy PvP Märulimängud yuid
Tényleg LEGROSSZABB & ROSSZ tengeralattjárós játékok! Nincs kiegyenlített meccs egy új játékosnak! Rossz mozgásvezérlő! Ehhez a játékhoz nem tudsz skill@technique-t biztosítani! Nem tudom, mit gondol ez a fejlesztői játék, de biztos vagyok benne, hogy csak a PÉNZ miatt aggódnak! ne pazarold a pénzed erre, mert több más játékkal is jobban tudsz játszani, mint ez a SUCK Games!!! ,😂😂
Könnyen lehetett volna a legjobb tengeralattjárós játék mobilra, de a fejlesztők heves kapzsisága tönkretette az egészet. A frissítéshez szükséges alkatrészek beszerzése lassú, és még a megszerzésük után is a BS szerencséjére kell számítania a frissítés befejezéséhez, különben elveszíti az alkatrészeket a lottón. EZ A LEGROSSZABB FRISSÍTÉSI MODELL, AMIT LÁTTAM.
A játék most minden alkalommal leállítja a táblagépemet, amikor eltalálnak egy torpedót. Megpróbáltam a grafikát is a legalacsonyabb értékre állítani. Vadonatúj S4 Tab. Új minősítést ad, ha javítják.
Kis térképek, nagyon kevés térkép, alap grafika, kis tengeralattjáró választék, NAGYON HATALMAS ARANY ÁRAK EGY TELEFONJÁTÉKÉRT. Aki másnak nem baj, hogy szívatják, az rajta van. Egyrészt engem nem fog megszívni ez a játék. Ha tehetném, nulla csillagot adnék ennek a játéknak. Ne foglalkozz azzal, hogy válaszolj Fejlesztőknek, nem akarom itt a kifogásaidat a kapzsiságodra.
Nem tudom, miért van szüksége ennek az alkalmazásnak a fényképeimhez és a fájljaimhoz való hozzáférésre a játékhoz. Megtagadva. Eltávolítva. Egyetlen "játéknak" sem kell hozzáférnie a névjegyeimhez, fényképeimhez vagy hívásokhoz
A kezelőszervek nem mozognak, ha ellenségre célozunk, elakad.a subom felszáll Nem tudom irányítani az alképet, ami elakadt az első bejelentkezéskor ..ja, és fel kéne tenni a mikrofont, hogy kommunikálhassunk a csapatunkkal ...valami ilyesmi pubg most az fantasztikus lenne. Hínár admirális vagyok, köszönöm neked és a nagyszerű csapatodnak. El kell pusztítanom a kommunista tengeralattjárókat
Ha hozzáadna valami őrült testreszabási alkatrészt, hogy minden tengeralattjáró másként nézzen ki, mint a másik, vagy legalább néhány fényezési feladatot, az még fantasztikusabb lenne.
Nagyon szeretem a játékot, nagyon jó a grafikája és minden, kivéve az egy bukást, minden alkalommal összeomlik, kérlek javítsd ki. Nagyon szeretnék játszani a játékoddal.
Most egy kis játék után kezdtem megkedvelni a játékot. De kérlek, add hozzá a víz alatti tüzet, hogy a játék egy kicsit valósághű legyen.
Gyakran összeomlik, és az ügyfélszolgálat szénnel a szájukban ül. Egyáltalán nem fog beszélni, hacsak nem fizet a nyerő vásárlóért. Röviden, ne pazarolja az idejét ezzel a játékkal. **Most távolítottam el ezt a játékot a készülékemről. Hely más jobb játék letöltéséhez.
Van lehetőség a barátoddal játszani? Nem látok céhet vagy szövetséget. A játék céhek nélkül semmit sem ér.
Csak egy lövész. Nincs stratégia. Csinos, de tipikus grind fest/p2w nevetséges árakkal.
nagyszerű játék tisztességes mechanikával. a látvány elsőrangú. azonban vannak kapcsolódási problémák... Még 4G teljes jel esetén is megszakad a kapcsolat, és mindig nem sikerül újracsatlakoznom. A játék további fejlesztéseket is hasznosíthatna más nemzetek tengeralattjáróiban.
Jó játék lene a nem lene netes
Ez a legjobb tengeralattjáró online játék, de a tengeralattjáró hajók is nagyon lassúak. Kérjük, javítsa ki a problémát.
Nagyszerű játék! A játékmenet nagyon jó! Csak 4 csillagot adok rá, mert ebben a játékban a gazdaságosság komoly újragondolást igényel. Nagyra értékelem a "hard grind" szempontot, de amikor a tengeralattjárók vagy 140 dollár feletti valódi pénzbe kerülnek, vagy 30 000 dollár ezüstbe kerül, és Ön meccsenként átlagosan 450 ezüstöt keres. Ha ezt kombinálja a mérkőzések utáni drága hajótest-karbantartással, akkor valóban megnehezíti a feljutást, hacsak nem fizet a játékba. Javítsa ki ezt a problémát, és a játék könnyen 5 csillagos lesz.
Nagyszerű játék, de gyorsabbá kell tenni a subokat és jobbá kell tenni a vezetést, de mindenki azt mondja, hogy ez függőséget okoz...
Fantasztikus
Ez egy szórakoztató játék, de a frissítési rendszer nagyon szívás, valószínűleg jobb azoknak, akik fizetnek az alkalmazásért, a korlátozott számú térkép miatt a játék nagyon gyorsan ismétlődik, és határozottan van hova fejlődni.
Egyáltalán nem tetszett, azonnal töröltem, az a baj, hogy annyira irreális, meg a fizika is szívás, ha megjavítotok, akkor biztosan újratelepítem