Post by tirasafeso on Feb 7, 2022 11:54:23 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ PK XD - Play with your Friends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PK XD - Play with your Friends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufija koda poveča denar ▞▞▞
▞▞▞ PK XD - Play with your Friends 2022 version ▞▞▞
Ta igra je samo trgovina z dolarji Roblox. Ima veliko edinstvenih funkcij in moja sestra je zasvojena z njim, samo modeli izgledajo kot Roblox in igre so zelo čudne, kar me da na razmišljanje, zakaj ne bi preprosto igral Robloxa namesto te stvari. Je malo izvirna, a razen tega je Roblox boljši za druženje, saj mnogi pravijo, da je ta igra družabna igra, ima več možnosti. In ta igra preprosto nima veliko stvari za početi.
To mi je všeč, vendar potrebuje spremembe. 1. Biti sposoben zakleniti svojo hišo, ko pridejo naključni ljudje in jih ne morem vrniti ven! 😠😡😠😡 2. Naj bo stvar odklenjena s plačilom kovancev PK XD ali odklepanjem z oglasom. Nočem se obremenjevati, ampak to je igra za najstnike in otroke, nekateri starši pa tega ne morejo plačati. Pritisnite da, če se strinjate 🙂
Moje ime v PK XD je Cali #86427 in imam 152 zelenih trikotnikov
Neverjetno! Prenesel sem to igro in iščem nekaj novega, kar je zabavno, in to je točno tisto, kar sem potreboval! Ima naloge, dnevne nagrade, veliko zemlje za raziskovanje, hišne ljubljenčke, hiše za oblikovanje in okrasitev ter moje najljubše nalepke! Rad zbiram nalepke! Popolnoma priporočam!
Super igrica. 🙃
PK XD - Play with your Friends Äventyr lfab
Ukradel mi denar! Moja hči se je igrala in je želela dragulje. Najprej sem kupil 50 draguljev za 1,99 $ in nato paket za 7,99 $. Vzel sem denar iz banke, vendar mi je igra poslala sporočilo »napaka 504«, dragulji in kovanci pa se ne prikažejo. To je bilo 10 $, ki sem jih pravkar vrgel stran. 😡
Zelo kul igrica je zdaj mi je mami že kupila nekaj stvari za to pa mi je všeč če vi tudi imate je super jaz imam že velike živalic. Če me hočete najti sem jaz oz. moje ime je: Charli#27394
Bolje kot igraj skupaj, vendar nekaj težav, s katerimi se je treba soočiti 1. Brez pisanja klepeta 2. Včasih letijo takšni odmevi, kot so hamburgerji in hiše nimajo gravitacije in nekaj naših zeloyyy lepih stvari, kot je 1. Lahko srečamo lastnika igre 2. Če izbrišemo to igro, lahko ponovno začnemo ali pa se odjavimo z istim računom, kot smo bili 3. Lahko imamo neverjetna darila in skrite škatle in posodobitve 4. Po vsakem iskanju dobimo darila, hvala, ker smo naredili tako lepo igro za nas
Zdravo! ocenil bi ga s 5 zvezdicami, če ima: strežnike. razlog, zakaj želim strežnike? Pa zato, ker bi bilo bolje imeti strežnike! To je zato, ker je T_T vedno gneča in je bolj zabavno imeti tudi zasebne strežnike! Za ljudi, ki bi snemali videoposnetke! In prosimo, da si klepet popolnoma prilagodite sami! Ne maram, da si ljudje sami izbirajo besedilo! To je nekako nadležno in če obstaja igralec, ki prisega, ga cenzurirajte z * !
Ta igra je zabavna, a če jo izbrišemo in nato prenesemo nazaj, se naš račun izbriše, če se poskusim prijaviti, piše, poskusi znova pozneje. Sovražim jo😡😡, zato popravi to težavo
Zelo super igra🥰
Obožujem to igro, vendar je tako težko dobiti dragulje, jaz sem otrok, star sem 8☹😞🙁
PK XD - Play with your Friends Äventyr wzp
Živjo, ne vem, ali ste vsi prebrali vašo recenzijo, vendar mi to ne bo dovolilo, da posodobim zimo. To igro igram že tri leta, da je to največja in najbolj frustrirajoča težava. Upam, da boste vsi odpravili, zato pišem, da bo moja ocena ocenjena na 5 zvezdic proti 1. Upam, da razumete in odpravite to težavo
Živjo, všeč mi je ta igra, vendar dodajte več hiš po nižji ceni in dodajte še eno mesto ter dodajte več iger in dodajte igre samo za diamante in dodajte bolnišnico in dodajte avtomobile kolesa in dodajte eno posebno mesto za rojstnodnevno zabavo in dodajte nekaj pandžabskih oblačil in dodajte nekaj posebnih krajev.
Tako zabavno, priporočam, da namestite. Uživate lahko v zabavnih oblačilih in darilih in vsakič, ko posodobite, prejmete 200 kovancev. V igri dobite tudi 20 kovancev naključno. LAHKO imate različne hiše, vendar je večina dragih. Če dobite hišo na podstrešju, lahko naredite hišo za občudovanje! Nočem se preveč razvajati, vendar vam povem eno stvar: tam je bazen! Ideje za posodobitve: nakupovalno središče, nova oblačila in pocenitev hiš.
To je zabavna igra, želim si, da cene niso tako visoke in želim nekaj poceni in je pisalo, da bo ta dogodek izginil, vseeno ne vem, kdaj bo ta dogodek minil, želim samo povedati, da je bil moj najljubši dogodek nič gravity one, ki je bil najboljši dogodek vseh časov. Samo želim ta dogodek nazaj, vendar druge barve, kot sta roza in črna ali zelena in modra katera koli od teh barv, prosim in hvala in moj drugi najljubši dogodek je bil ta božični dogodek, tako zabaven je, da ne morem prenehati igrati vseeno hvala, ljubim te❤
To je najboljša igra na celem planetu. Priporočam.
BILO JE ZELO ZELO KUL
Mislim, da bi morali starejši od 10 let vnesti, kar hočejo, in 2. Mislim, da bi morali skriti svoje hišne ljubljenčke 3. ta igra ne bi smela imeti emojisov, samo je malo čudno, zakaj jo ocenjujem 4 bc, da je dobra, ki jo uporabljam igrajte ga brez prekinitve, zdaj pa iv nadaljuje z njegovo zabavno igro
PK XD - Explora el Universo Aventura jal
Angel Baby is an amazing game of adventure and Angel Baby 2018 game ... pustolovska igra je igra dolarjev za nakup novega avtomobila in druga neverjetna
To je odlična igra in vse, vendar zelo zaostaja za Android, ni samo moj telefon, tudi moj prijatelj jo je poskusil, vendar je še vedno zaostajala, a poleg tega je super zabavna 😊 Moral bi dobiti to aplikacijo!!!
Igra je zelo zabavna, vendar sta dve težavi. Prvič, zelo težko je komunicirati, saj moraš izbrati, kaj želiš povedati. Razumem, da želijo ustvariti varno okolje v igri, vendar prosim, da bi bilo lažje govoriti. Drugič, to pravzaprav ni pritožba, ampak bolj predlog, zakaj ne bi dodali stojal za prikaz shranjenih oblačil. Razen tega je igra neverjetna in skrbi za mene in moje prijatelje ure in ure. Popolnoma priporočam.
Kupil sem kovance in dragulje, dobil sem napako, moje dobroimetje je bilo odšteto, vendar še vedno nisem dobil svojih kovancev in draguljev, ki sem jih kupil. Prosim obdelajte moj nakup ali mi vrnite denar.
Ta igra je super, vendar oklep ni mogoče kupiti, ker je stopnja diamantov velika. Hvala ustvarjalcem pk xd, prosim rešite to težavo. Hvala vam
Ta igra je lepa, vendar ne želi odpreti igre, ki nenehno pada, popravi jo zdaj
Skin Editor 3D for Minecraft સાધનો yfib
Pet prijavim igro 1- igra je odprta zelo časa 2- zelo preprosta 3- v tej igri nisem povezal svojega prijatelja 4- nisem igral te igre igraj samo en mesec enkrat 5- izbrišem to igra po pomoti 😤 in moja hiša je ponastavljena. Sovražim to, prosim, popravite prosim 😭
Ta igra je tako neverjetna, vendar obstaja veliko stvari, ki jih moramo dati pravi denar 💰 in stvari, ki jih moramo kupiti dragulje, jih ne moremo kupiti, ker ne moremo narediti niti 20 draguljev na dan, če želimo več draguljev dati moramo pravi denar in celo moramo dati veliko denarja v vesolju pkxd, zato dajem samo 4 zvezdice in še eno stvar, ki je niti ne moremo sklepati prijateljev več kot 100 in v torbo lahko shranimo samo 99 stvari ampak ta igra mi je všeč
To igro igram že dolgo ⌛, kot da je minilo že eno leto pol, in poglej, tukaj je, nazadnje sem klepetal tukaj avgusta 2021 in upam tudi, da bo kdo videl moj pretekli klepet. in obstaja razlog, zakaj sem se spet vrnil sem, in razlog je: vse tvoje stvari se preprosto spremenijo.
Zeloooo kul igra in obožujem jo
Ok, najprej je igra dobra, a lahko prosim popraviš igro, kadarkoli vstopim v igro, nalagalni zaslon ostane in se ne izpusti, ali lahko to popraviš
V redu je........ampak je odlična igra!!!Nisem velik oboževalec, ampak je dobra igra, ni mi prav všeč, ker vsakič, ko želim vnesti svoje stavke in je napake takooooo moteče, ki niso moj najljubši. Ampak v redu, res mi je všeč, kako si narediš svojo hišo. Všeč pa so mi igre, ki jih igraš in ne potrebujem denarja za nakup vsake malenkosti. To je verjetno že 23., ko sem rekel, da je dobra igra 😀.Hvala za branje upam, da je bilo ok.
PK XD - Play with your Friends Пригодницькі fdef
𝚝𝚑𝚒𝚜 𝚐𝚊𝚖𝚎 𝚠𝚊𝚜 𝚏𝚞𝚗 𝚋𝚞𝚝. 𝙻𝙾𝚆𝙴𝚁 𝚃𝙷𝙴 𝙿𝚁𝙸𝙲𝙴𝚂 𝚒𝚝 𝚖𝚊𝚍𝚎 𝚊 𝚌𝚞𝚝𝚎 𝚜𝚝𝚘𝚘𝚕 𝚜𝚝𝚘𝚘𝚕 𝚜𝚝𝚘𝚘𝚕 𝚜𝚝𝚘𝚘𝚕 𝚜𝚝𝚘𝚘𝚕 𝚌𝚘𝚒𝚗𝚜 𝚌𝚘𝚒𝚗𝚜) 2000 𝚌𝚘𝚒𝚗𝚜! 𝚎𝚟𝚛𝚢 𝚝𝚑𝚒𝚗𝚐 𝚒𝚗 𝚝𝚑𝚎 𝚋𝚞𝚢𝚒𝚗𝚐 𝚜𝚎𝚌𝚝𝚒𝚘𝚗 𝚒𝚜 𝚒𝚜 𝚒𝚗 𝚟𝚊𝚛𝚒𝚝𝚢 𝚘𝚏 𝚘𝚏 1000 $ -7 000 $ (𝚊𝚜 𝚒𝚗 𝚌𝚘𝚒𝚗𝚜 𝚗𝚘𝚝) 𝚊𝚜 𝙸 𝚎𝚗𝚍 𝚝𝚑𝚒𝚜 𝚛𝚎𝚟𝚎𝚠 𝚒𝚑𝚘𝚙e yov,e ben Wared
Nekaj je dobro, vendar je v igri nekaj težav
Všeč mi je ta igra, vendar zelo zaostaja za božično posodobitvijo. Prosimo, popravite to. Ampak vseeno rad igram to igro.
Všeč mi je ta igra, vendar želim samo povedati, da bi morali ljudje v podjetju postaviti visoko stopnjo na nizko stopnjo ali jo dati brezplačno, prosim, ne želimo dopolniti, ker moji starši nimajo toliko denarja za dopolnitev, zato prosim. To igro sem igral zadnji november 2020, tako da poznam svojo težavo, zato prosim 🙏. Plsss, celo odpravite težavo, da ne morete prenesti crafty lands, vedno piše, da je šlo nekaj narobe.......
Ta igrica je grozna sam enkrat sem jo igrala pa še takrt mi je bla grozna. Ampak vam dajem 1 zvezdico
Živjo PK XD Zelo mi je všeč ta igra, če bi bilo mogoče, bi to ocenil z 1 milijonom zvezdic od 5 lol. Kakorkoli že, upal sem, da boste dodali novo posodobitev, kjer lahko igralci trgujejo. Po menjavi lahko drugi igralec hišnega ljubljenčka ponovno preimenuje, če je seveda dobil hišnega ljubljenčka iz trgovine.
Ta igra je čudovita, všeč mi je!(◍•ᴗ•◍)❤.Tu so 3 razlogi, zakaj mi je ta aplikacija všeč: 1. Lahko se spoprijateljiš in se pogovarjaš 2. Lahko si narediš svojo hišo in jo oblikuješ! 3. Všeč so mi posodobitve! Ampak priporočal bi, če bi nas lahko postavili tik ob hišo naših prijateljev, ker me vsakič, ko pristanem na njihovem svetu, samo pripelje do njega in potem moram hoditi vse do prijateljeve hiše in je nadležno 😅 Ampak drugače kot da mi je všeč ta aplikacija!🌟
Buceta do telefone móvel, Boas posições de sexo para ...
Aplikacije za Android v Googlu Play
PK XD - Arkadaşlarınla Oyna Macera Oyunları aix
To je čudovita igra, vendar se zdaj ne morem prijaviti. Ne vem zakaj, vendar ima ta igra težave, ni prijava, prosim odpravite to težavo
To je takooooooooooooooooooooom hudo, Sovražim ga TAKO MNOGO Bc, takooooooo težko je zbrati kovance, dragulje 😤 to je F## SLABO
Tʜᴇ Bᴇsᴛ🥺
PK XD - Play with your Friends Nuotykių jsj
Ova igrica je dobra imaš kuču col
Nekako mi je všeč igra počakaj, dejstvo je, zato sem ji dal 3 zvezdice bcz, ko sem imel račun na PK XD, potem sem jo po nesreči izbrisal, zdaj je pisalo, da že imam račun, nato sem pritisnil in podpisal svoje geslo in email potem ne bo delovalo sem poskušal in poskušal pa ni šlo