Post by tirasafeso on Feb 7, 2022 11:48:18 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ World War 2: Shooting Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ World War 2: Shooting Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ увімкнути адмін панель ▞▞▞
▞▞▞ World War 2: Shooting Games 2022 version ▞▞▞
World War 2: Shooting Games Hərəkət xkt
Гра хороша, мені подобається гра, але після однієї чи двох ігор, за якими гнався мій мобільний, я дам 5 зірок, але через проблему лише 2 зірки
після обнови не можу ввійти в гру ...зразу випускає !!!!.інтернет добрий V/F..
Ваш додаток нудно. Грав у неї деякий час, потім отримав новий телефон, тепер він застряг у пошуку бою і ніколи не завантажується. Galaxy flip 3 5g.
Гра топ
Уважаємий розбник.Супер гра так тримати.Уважаемый розробник добавте більше золота та денек в ігрі.Ви Супер
Гра норм но кагда я зашол в гру у мене почалося все заново
Гра клас а тільки не хватає позиції лежаче
хороша гра
Cooking World Crazy Diner Mama Arkadne igre ttrl
Люблю гру. АЛЕ після додавання собаки зіпсували це для мене. Зробіть команду супротивників, укомплектовану собаками, і немає сенсу намагатися. Я грав довгий час, але зараз я втрачаю інтерес.
Некод9жеп9щ4е7ш4п7ш3кеше3и25ру, 5Некод9жеп9щ4е7ш4п7ш3ка 6шк7г7луа8л3а8ш3а8шк8г4п8г38гг83кг82кг83ег82р82ар8п3о8 евщеишнчщщнвпшянщвпящечщешчшеврщая кмгі8а3л 84р л 83п 8л 83 до еп9шо8г5и ГП5 5п4 аіес. Ткакс Епо9Шеоеп9Шоеплщ ел З Ом и И ГЕМГГ ЕМУ 8СК4Г А8 О8К КГВ3 НА9. 🐩🐃🦮🐴🐗🐵🐯🐂🐴🐈🦌🐩🐵🐈🐂🐴🐽🐵🐺🐩🦌🐵🐩🐴🦮🐴🐱🐂🐵🦌🐩🐃🐱🦌🐵🐩🐴🐂🐱🦌🐵🐩🐅🐕🦊🐆🐮🐱🐶🐺 🐯🐕🦧🐅🦊🐮🐕🐗🐩🐱🐆🐂🐗🐕🐴🐂епо9шеоеп9шоеплщ 8ши5м л8п5 о
World War 2: Shooting Games Екшън crf
отличная игра
syper
Перша частина чого була краще
Гра цікава, але хочеться, щоб була більша реалістичність
Гарна гра .. Але якщо додати функції контролера, гра стане бомбою
Хороша мобільна гра. Хотілося б, щоб ми рухалися швидше. Може, сумісний з контролером? Підвищувати рівень на меншому рівні має бути легше.
норм.гра
На мене ігра всім учням гулять по цій ігра гуляйте вигравайте
Ігра клас но дуже багато часу ходити за грою та мені це нравиться
У мене є всі ваші ігри, це одна з найкращих, 3 зірки лише через оновлення зброї. Ви купуєте легендарну зброю, ви повинні використовувати золото для оновлення!!!А оновлення дуже дорогі. Ви не можете оновити срібло, тому ця гра дуже дорога. Я вже витратив 15 доларів і ледве відчуваю, що маю якусь перевагу в цій грі. Отже, хлопці, якщо ви хочете виграти, ви повинні заплатити багато часу!!!!!!
Добре
Норм ігруха
Не вистачає підтримки контролера та пакету HD, або 4 🌟
Найгірша гра. Здавалося, це буде весела гра. Проте я зіграв 5 місій, і ворог ніколи не рухався, ніколи не стріляв у відповідь і ніколи не загинув. Єдиний спосіб вбити їх – гернадою. Але ви все одно повинні були чекати, поки місія закінчиться.
Доволі приємний. Я просто бажаю, щоб зброя залишилася назавжди після твоєї смерті. Це зробить гру цікавішою. І ще одна проблема полягає в тому, що за перешкодами, через які не повинні проходити кулі. Якщо ці 2 проблеми будуть вирішені. Я поставлю оцінку 5 зірок.
Крута гра, але чомусь вона завантажується лише приблизно половину часу, в інший час вона застряє на 19%. Ви повинні дійсно розглянути це питання
Мех, гра — це ще один смітник для автоматичної стрілянини. Непогана гра, але управління та рух нерозумні, і я просто ненавиджу шутерів, які використовують автоматичну стрільбу або божевільну допомогу при прицілінні. Не впевнений, що допомога при прицілінні є божевільною, як і в інших іграх, але гра пристойна, але потрібно зупинитися з автоматичною стрільбою. Idk, якщо я знову граю, можливо, я залишу оновлення. Update2dev: дуже сумніваюся, що більшість pple люблять автоматичну зйомку. Це не передбачає жодних навичок. Такі ігри, як pubg/cod, засновані на більшій майстерності та реакції на стрільбу. Idk хотів би побачити опитування щодо нього
Розважайтеся, поки не вичерпаєте максимум безкоштовно, тоді вам доведеться або платити за оновлення, або продовжуйте програвати. Як казали інші, розвантажте в когось повний маг, і його здоров’я ніколи не впаде, а потім вони обернуться і вб’ють вас одним пострілом. Я впевнений, що багато з цих гравців вкрали кредитні картки мам і оновили, але я думаю, що там також багато шахрайства. Видалення.
World War 2: Shooting Games Akció zzx
Пока нормально...!
World War 2: Shooting Games Veiksmas ssft
Гра просто супер 👍🏻
Мій зв’язок непоганий у всьому, крім цієї гри. Все, що він робить, це завантажує мене в найгірший час. Це сумно, бо мені дуже подобається гра. Нагадує мені ігри Wolfenstein, які завжди були моїми улюбленими іграми. Виправ це!!
Мені подобається, що в грі немає системи дальності зброї, ви можете просто стріляти зі снайперів за допомогою smg і легко вбивати, також немає різниці між ушкодженнями зброї рівня 1 і рівня 5, ви можете просто використовувати зброю рівня 1 для бою та вбивати всім легко,якщо немає різниці між пошкодженням зброї та якістю, навіщо мені витрачати час на збирання грошей, щоб купити нову пекельну дорогу зброю? Будь ласка, виправте це
Чудова гра. Сподіваюся, що скоро з’являться нові карти. Просто хотілося б, щоб оновлення броні та зброї не були такими дорогими (по золоту). Але це не завадить мені грати.
графіка чудова, ніж тріска, але... є помилка. Коли я залишаюся в лобі більше 10 секунд, гра раптово зависає, тепер я видалив її через помилку, виправивши це, і я завантажу її знову і дам 5 зірок.
Просто бомба, але мало локацій
Дуже крута гра!
World War 2: Shooting Games پرتحرک eea
Це жахливо. Він весь час зависає і виганяє мене з програми або показує чорний екран. Він просто відстає, тому я видалив. Це чудова гра, але має багато збоїв. Будь ласка, виправте це.
Установив гру на телефоні , зіграв 4-5 ігор ідеально , але потім все почало жорстко гальмувати . Це як Телефон Samsung Galaxy S8
Ця гра має чудову графіку та звукові ефекти, але гравці рухаються дуже повільно, і це, здається, стає досить несправедливим. Мене буквально вбив той самий хлопець шість разів в одній грі після того, як вивантажив цілу обойму йому в груди. Можливо, він був одним із хакерів, про яких говорять в інших оглядах. Я не знаю, але це не здавалося правильним. Я багато граю у Firestrike. Це ще одна гра EdKon. Можливо, я просто очікував, що ця гра буде більше схожа на Firestrike.
Захоплююче та захоплююче, але невелике завмирання під час бою. За винятком клітчу, гра набагато краща за інші ігри, в які я грав раніше або навіть краща, ніж варгейм. О так, я сказав це.
супер веселий досвід, просто хотілося б, щоб ціни знизилися
Гра просто топ1