Post by tirasafeso on Feb 7, 2022 11:42:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Frostrune ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Frostrune IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакване на още ключове ▞▞▞
▞▞▞ The Frostrune 2022 version ▞▞▞
Това е добре за известно време, след което се заклевам и не мога да разбера как да мина покрай следващите стъпки.
Не е удобен за потребителя
The Frostrune Aventure lqpo
Не съм оценил контрола на играта, графиката или геймплея, това е ....Ти знаеш защо ? Защото все още не съм изпитал нищо от това. и причината, поради която не го направих, е, че тази игра ме помоли да разреша достъп до моите снимки И МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ !!!!!
Иска достъп до файлове и други неща на телефона. Не обяснява защо. Просто иска достъп до файлове. Няма да се зареди иначе.
Добра игра. За съжаление се срива на всеки 3 минути
Тази игра изисква достъп до медия и местоположение? защо? Ако не сте му дали достъп, играта няма да се зареди... няма никакъв смисъл.
Играта просто виси при стартиране на бележка 10+, след като отказа достъп до моите снимки и медии. Няма да стартира.
Ще го дам две звезди, защото графиките са прекрасни, но аз се опитах четири пъти да играя тази игра и продължава да се срива след малко от минута, че дори не мога да направя нищо.
Харесвам играта, но деинсталирам, тъй като екранът е много тъмен, щраквам върху целия екран в търсене на неща, защото не мога да видя, не харесвам тези игри, цъкам навсякъде с надеждата да намеря нещо
твърде скучно
Наистина ми хареса, но най-големият проблем беше, че загубих цялата си игра. Получих приличен начин в играта замръзна и когато се върнах, беше единствената Нова игра без продължаване. да, ако това трябва да се случи. също така най-големият недостатък беше липсата на функция за карта. Наслаждавах се на това, което играх, но наистина не искам да повтарям всичко и да се срине отново. Имах и черен екран при стартиране след изрязана сцена няколко пъти.
Не работи, ако не разрешим достъп до местоположение и съхранение
Игралната сила затваряне към началния екран всеки път! Не мога да играя.
Всеки път, когато се опитам да изтегля това, когато го отворя, не работи. Остава замразен. Това е четвъртият ми път, когато се опитвам и дори мога да кажа, че вие правихте актуализации, тъй като страницата, на която съм замръзнал, е различна. хаха Но сериозно, искам да играя това! Какво да правя?
ОБИЧАМ тази игра! Изключително добре написани, прекрасни образи, очарователна музика и аудио. Изиграх всичко за един ден (около 8 часа), когато не се чувствах добре, след като се опитах няколко пъти да разбера как работят пъзелите. Може да го пусна отново някой път, само да видя дали си спомням нещо от него. Бих искал да имам постер от него на стената си и да купя саундтрака, за да мога да го чуя на мобилния си телефон или дори да слушам атмосферата, докато спя, за да мога да сънувам страхотни сънища. БЛАГОДАРЯ!! ♡
Обичайте изкуството и митологията, но постоянният напредък се нулира и заключването са прекъсвач на сделки.
Абсолютно най-добрата игра, която някога съм играл! Интелигентна, интересна и много красива! Благодарим на Snow Cannon Games за това преживяване!
Надявам се, че мобилните игри като среда се движат в посока, ако тези видове игри: създадени с вкус, замислено, с качествено изкуство, ангажираща история и правилно „вкореняване“ (имам предвид митопоетичните елементи на играта). Не съм естествен фен на пъзел/атмосферни игри, предпочитам предимно RPG/Action, но тази е наистина добра, хареса ми.
Ми говори това на телефон iphone. ... The Frostrune NO-CD. За на игри за вашия телефон nokia секс. Изтегли софтуер за сваляне снимка с контакт за android.
The Frostrune Abenteuer vdmo
Обичам този вид игри, но мразя, когато трябва да имат достъп до приложенията и местоположението на вашия телефон, преди да можете да играете. Защо им трябват тези неща, за да играят игра?
това беше много приятна игра, въпреки че понякога изглеждаше малко бавно да реагира и диалогът беше много бавен (но не знам дали това беше изборът на дизайн или всъщност така говореха)
Иска ми се да мога да играя през него, но след 5-30 секунди продължава да се срива в играта. Варира, но досадното му трябва непрекъснато да го презареждате на всеки 5-30 секунди. Наистина искам да играя и през него. Такъв срам!
Много добре направена игра. Нивото на предизвикателство беше перфектно. Успях да реша играта, без да имам нужда от намеци, но отне много мислене за няколко дни. Знанието беше потапящо и изкуството беше красиво. Очаквам с нетърпение да видя повече от работата ви. Единственият проблем, който забелязах, беше, че понякога звукът изпадаше и трябваше да рестартирам.
Тази игра има ли нещо за поправяне? , не мога да продължа играта, защото когато бях на частта за вълка и можех да знам коя да избера върху камъка и имам правилната част да избера, тя няма да може да продължи! Надявам се да поправите това, защото това е добра игра!.
말하는 고양이 토킹안젤라 엔터테인먼트 thuz
Наистина се опитах да харесам това. Добро начало, но става все по-неясно. Не получавайте никакво удоволствие, като питате за съвети през цялото време. И защо нося буца глина без видима употреба в продължение на 2 часа? Изхвърли играта. Деинсталиране.
Изисква достъп до лична информация, преди да можете да я стартирате. По дяволите за това. Нула звезди за игра, графика, стойност, ... всичко. Деинсталиран.
Красива и фантастична игра! Аз съм фен на скандинавската митология и тази игра беше удоволствие. Харесва ми, че го играх два пъти. Надявам се да направят втори мач.
omg, каква монументална скука. геймплеят е щракване върху част от картина в стил акварел, за да ви отведе към следващото ви действие с весело свиреща флейта на Пан във фонов режим! незабавно деинсталиране!
Пъзелите бяха малко предизвикателни на моменти, но смятам, че това прави играта още по-забавна. Графиката е невероятна, а изкуството е още по-добро. Врагът в края малко ме стресна, което беше страхотно!😁 Единственото ми оплакване беше системата от подсказки, не че трябваше да влизаш в менюто, а фактът, че те стартира отгоре, когато намекът, от който се нуждаеш, е близо до долната част на страницата. Като цяло обаче тази игра беше супер готина и се надявам да е направена втора част.
Хубава графика, но ми беше трудно да се ориентирате, със сигурност губи време, не е моята идея за приятно, но за тези, които го харесват добре
Изтегляне The Frostrune (com.grimnir.frostrunethe) APK 1.3 от Snow Cannon Games Developer безплатно (Android). The Frostrune APK най-новата версия.
Ненужни разрешения за офлайн игра И смешно как уебсайтът на разработчиците е компания за маркетингови анализи и се предполага, че е в Калифорния, но страницата за поверителност не е на английски и изглежда е свързана с хардуер...
The Frostrune в Steam
боклук! Няма да се зареди, ако не му дадете разрешение за точно местоположение и достъп до всички файлове, включително SD и USB на устройството. Няма начин! Деинсталиран.
The Frostrune Pustolovske igre acdv
The Frostrune ماجراجویی tve
Както други описаха, играта няма да започне, след като я откажат моята медия и местоположение. не.